Restaurering af lædervare og smykker

Make-over af din vintagetaske

Jeg har siden 2014 på at fremelske forskellige metoder til at give en taske nyt liv – specielt ved at opfriske farver af tasker. Du skal først og fremmest tænke dig godt om, så du er helt sikker på, at du er indstillet på forandringen af et kvalitetsdesign. Når du er sikker, kan jeg garantere, at jeg sætter alt ind på det bedste resultat. Men jeg kan, som alle andre håndværk aldrig garanterer det endelige resultat.

Jeg bruger forskellige produkter og metoder, der afhænger af læderets struktur og overflade.

Ud over opfriskning af farver har jeg haft mange kunder de sidste år, som har ønsket mange typer af forandringer af deres vintage lædervare. Det tager vi en dialog om. Men jeg reparerer ofte læder og laver både kæder længere eller kortere.

(Jeg reparerer ikke lynlåse, farver metal og/eller fjerne slid)

Priser varierer ud fra størrelse, lædertype/materiale og detaljer. Såfremt at du er interesseret skal du skrive en DM på instagram @vintageline_2ndhand 

Før Efter

Vintage Chanel, LV og Dior smykker.

VintageLine opkøber Vintage smykker fra specielt 80/90´erne. Dette kan eksempelvis være clips- øreringe. Alle smykker bliver restaurerer og opfrisket af Vintageline. De er alle helt unikke og der er sjældent flere af hver model. Chanel vedhængene er af metal og kæden/eller ørerstik, er af sølv, der er forgyldt. Der blev sjældent lavede smykker af sølv, og de ses derfor sjældent.

Der er ingen garanti for at der ikke er nikkel i gamle eller nye smykker.