Bag om

Eventyret om
VintageLine.

En november aften i 2014, hvor jeg var alene med min søn, vandrede mine øjne endnu engang over Trendsales mange tilbud og fristelser. Jeg har en rodfæstet kreativ købmandssjæl og har ifølge min mor og mine nærmeste fra jeg kunne gå været opsat på at samle, kreere og sælge. Men det var ikke den vej jeg valgte at uddanne mig; jeg blev skolelærer. Min store interesse for lærergerningen og at hjælpe børn på specialskole og i folkeskolen har gennem 10 år præget min hverdag – men denne helt almindelige aften i november blev faktisk begyndelsen på mit taskeeventyr. 

 

For på denne almindelige aften i november besluttede jeg mig nemlig for at springe ud i at bytte mig til en Belenciaga First i en ret særlig metallic farve, men det viste sig, at jeg i en blanding af taskeeufori og overmod havde fået købt tasken i en farve, der ikke faldt helt i min smag, da tasken så morgendagens lys. Da det ikke var første gang, jeg i en sen nattetime overbeviste mig selv om at vove mig ud i en anden farveskala, besluttede jeg mig for, at jeg selv måtte gøre noget ved mit vovestykke. Så i stedet for at bruge aftenen på Trendsales, så havde jeg nu kastet mig ud i selv at farve tasken sort – og det gik helt galt! 

Den stakkels Balenciaga First i metallic skulle igennem utallige farveforsøg, der næsten hver gang resulterede i, at mine hænder var mere sorte end tasken, når jeg tog den med på en forsøgstur. Jeg var fast besluttet på, at det skulle lykkedes og en dag sad jeg med min første Belenciaga First i en succesfuld sort. I min lykkerus tog mit sælgergen over, da jeg alligevel var nysgerrig efter at vide, hvor godt tasken nu ville tage sig ud på Trendsales – og den blev solgt på stedet – til en rigtig god pris. 

Herefter tog mit taskeeventyr til, og aleneaftenerne, når min søn sov, blev skiftet ud med at rense og farve tasker til stor glæde for Balenciaga-fans.

Jeg har altid været en forsigtig sjæl, når det kommer til at springe ud i nye ting, så jeg var omhyggelig med, at det var et rart hobbyprojekt, som jeg kunne administrere på Instagram ved siden af lærergerningen, men som tiden gik og efterspørgslen voksede blev min lille hobby til en forretning og Balenciga-taskerne fik selskab af Chanel, Luis Vuitton, Fendi, Gucci og vintagesmykker. I dag udlever jeg mit taskeeventyr på fuld tid, og jeg elsker det. 

Bag om

VintageLines
værdisæt.

Kærlighed, genbrug og bæredygtighed er de tre vigtigste værdi-ord i VintageLine.

Det er kærlighed, fordi min forretning bygger på en helt ægte og personlighed passion for de tasker og smykker, jeg sælger fra webshoppen og præsenteres i VintageLines showroom på Øster Farimagsgade 95, Østerbro i København. Kærlighed til design og håndværk. Jeg kan uden at blinke sige, at jeg kun sætter det til salg, som jeg selv kunne tænke mig at eje.

Det er genbrug, som giver mening i ordets egentlige betydning. For jeg sælger designer-tasker og smykker, som fortjener et liv, der er meget længere end blot en éneste ejer. Og så er den ingen hemmelighed, at mange af mine kunder går målrettet efter tasker, som ikke oser af at være nye.

Heri ligger bæredygtigheden. Men også i den del af min forretning, som handler om at give DIN taske en makeover, så den kan holde og stråle mange år endnu.