Handelsbetingelser

Vilkår & Betingelser
Alle brugere af dette websted accepterer, at adgang til og brug af dette websted er underlagt følgende vilkår og betingelser og anden gældende lovgivning. Hvis du ikke accepterer disse vilkår og betingelser, bedes du ikke bruge dette websted.

VintageLIne ApS, websted og relaterede tjenester stilles til rådighed for dig i overensstemmelse med følgende vilkår og betingelser og eventuelle andre regler, der er offentliggjort på vores websted. Læs vores Vilkår og Betingelser omhyggeligt, inden du afgiver din ordre på www.Vintageline.dk.

VintageLine ApS er et firma registreret i Danmark under CVR-nummer DK41413506. Vores registrerede adresse er Øster Farimagsgade 95
2100 Østerbro, Danmark.

Betaling
Du kan betale med kort, Apple Pay eller Mobilepay online via denne webshop. Varen bliver sendt, når betalingen er registreret.
Normalt kan varer ikke reserveres eller stilles til side. Alle varer sælges efter først-til-mølle princippet.

Levering/Forsendelse 

Vi sender udelukkende med DHL Ekspress. Alle pakker er forsikret og med dag-til-dag levering.

Danmark (levering 1-3 hverdage)                                      Fra DKK 200
Europa (levering 2-7 hverdage)                                         Fra DKK 550
Lande ude for Europa (levering 5-10 dage)                   Fra DKK 650
 
Internationale kunder:
Toldbehandling, moms og afgifter er ikke inkluderet i prisen eller i forsendelsesomkostningerne. Disse udgifter påhviler køber.
Venligst kontakt dit lands ’Told og Skat’ for at bestemme eventuelle yderligere udgifter.
 
Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret ved bestilling i webshoppen.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail til info@vintageline.dk.
 
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Fortrydes købet i en reklamationsproces, kan returneringen først gennemføres, når reklamationen er afsluttet.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, du ønsker at fortryde dit køb.

Udgifter i forbindelse med varens returnering afholdes af dig, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returvaren sendes til:

VintageLine
Øster Farimagsgade 95
2100 Østerbro

Du kan også vælge selv at aflevere din vare personligt efter forudgående aftale på ovenstående adresse.

Varens stand når du sender tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, du har indbetalt til os. En eventuel værdiforringelse fratrækkes købsbeløbet.
Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Tilbagebetalingen sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Garanti for ægthed
VintageLine lever af at sælge ansete brands og kvalitetsprodukter. Så det ligger i vores eksistensberettigelse, at du har sikkerhed for, at vores tasker og smykker er ægte. Ved køb hvert køb får du et ægtheds- og garantibevis, og vi tilbyder selvfølgelig vi 14 dages fuld returret ved køb i vores webshop. I løbet af denne periode har du mulighed for at fortryde dit køb og få pengene tilbage, såfremt du ikke er tilfreds.

Reklamation
Købelovens mangelregler kan finde anvendelse.
Du har 24 måneders reklamationsret, hvor du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, reklamationen er berettiget, og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Er reklamation derimod ikke berettiget, vil du blive opkrævet fragt frem og tilbage.)

REFUSION
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, der afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.
Refusion vil normalt ske ved bankoverførsel.
Du skal derfor oplyse VintageLine.dk om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på Vintageline.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Vintageline.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på Vintageline.dk er Line Edelmann Dyg.
Oplysninger afgivet til Vintageline.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos Vintageline.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Vintageline.dk via e-mail info@vintageline.dk